Català | Castellano

Tel: 934 387 742


Centre de Psicologia acreditat com Centre Sanitari Assistencial pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

centro psicologia barcelona

Al Centro Atenea som psicòlegs cognitius ubicats a L´Hospitalet, molt a prop de Barcelona. Possem al teu abast més de 20 anys d'experiència en Psicoteràpia d´adolescents, adults, psicologia infantil, Teràpia de parella i sexología.

T´oferim professionalitat, serietat i honestedat. Un ambient càlid i agradable d´absoluta confidencialitat i una metodologia de psicologia moderna, breu i eficaç, la Teràpia Cognitiva. 

Anar al Psicòleg

Consultar a un psicòleg no és fácil per ningú però la majoria dels nostres pacients diuen que la terapia va ser la millor inversió de la seva vida ja que els resultats no caduquen. A tothom li agrada estar bé.

Ara Psicòlegs Centro Atenea col.labora amb Agrupació Mutua, si aquesta Mutua es la teva pots vindre, amb la teva tarja, i et visitarem.

 

La Teràpia Cognitiva

Al Centro Atenea som especialistes en Teràpia Cognitiva, l´única metodologia de psicologia que ha demostrat científicament la seva eficacia.

Encara que no visquis a L´Hospitalet estem molt ben comunicats amb Barcelona, Cornellà, Esplugues, Sants i El Prat de Llobregat.  Ens pots trobar als Maps de Google.

Al nostre Centre de Psicología sempre diem que

 “A ser feliç també pots aprendre”