Català | Castellano

Tel: 934 387 742

Asessorament de Parella

QUÈ FA UN PSICÒLEG DE PARELLA?

Quan tot sembla perdut, abans de la separació queda una alternativa, la teràpia de parella.

La majoria de les parelles podrien evitar una separació que provocarà patiment a ambues parts i als fills intentant millorar la seva comunicación i la seva vida sexual. Aprenent a negociar i a pactar, deixant de banda les absurdes lluites pel poder. Tot això no s´aprèn a l´escola però sí es pot aprendre´s en unes quantes sessions de parella.

Una sessió de parella és un espai perquè la parella en conflicte valori el seu problema amb la distància i mediació d´un professional, el terapeuta o psicòleg.

Una vegada tenim una visió del problema hi ha una fase de nous aprenentatges per la parella que serán necessaris com ara, canvis en la forma de comunicar, modificació d´hàbits adquirits, de rutines, etc. En definitiva, mirar d'aprendre a estimar i conviure millor.I

Infidelitats, gelos, discusions constants, baralles de parella, desacords en l´educació dels fills, problemes amb les families, temes sexuals, tot això pot solucionar-se amb l´ajuda adequada, l´asessorament de parelles o teràpia de parella.

Pel que fa a com funciona la teràpia de parella, he trobat un article genial d'una psicòloga de Sevilla i he de dir, amb honestedat i sinceritat, que jo no ho hauria explicat millor. Llegint aquest article et fas una idea global de què és, com funciona i en què consisteix una teràpia de parella. Sobretot et servirà per no portar-te a engany o fantasies sobre això. Només fes click aquí.

QUANT COSTA UNA TERÀPIA DE PARELLA?

Les sessions de parella són cada quinze dies i duren dos hores. En la mesura que anem avançant s'allarga cada 3 setmanes, 1 mes i així progressivament. 

El preu, de la sessió de dos hores, es de 95€. 

QUANT DURA UNA TERÀPIA DE PARELLA?

Desprès de 20 anys d'experiència podem dir que, quan les parellas es treballen la teràpia i son constants, la majoria de les teràpies duren entre 10 i 16 sessions de teràpia de parella, algunes menys encara.

Llegir articles de vida en parella al nostre Blog de psicologia

Llegir articles de vida sexual al nostre Blog de psicologia