Català | Castellano

Tel: 934 387 742

Asessorament de Parella

QUÈ FA UN PSICÒLEG DE PARELLA?

Quan tot sembla perdut, abans de la separació queda una alternativa, la teràpia de parella.

La majoria de les parelles podrien evitar una separació que provocarà patiment a ambues parts i als fills intentant millorar la seva comunicación i la seva vida sexual. Aprenent a negociar i a pactar, deixant de banda les absurdes lluites pel poder. Tot això no s´aprèn a l´escola però sí es pot aprendre´s en unes quantes sessions de parella.

Una sessió de parella és un espai perquè la parella en conflicte valori el seu problema amb la distància i mediació d´un professional, el terapeuta o psicòleg.

Una vegada tenim una visió del problema hi ha una fase de nous aprenentatges per la parella que serán necessaris com ara, canvis en la forma de comunicar, modificació d´hàbits adquirits, de rutines, etc. En definitiva, mirar d'aprendre a estimar i conviure millor.

Les sessions de parella són cada quinze dies i duren hora i mitja. A l´inici de la teràpia es realitza una sessió individual amb cada membre de la parella per evaluar la seva visió particular de las seves dificultats en la relació de parella.

Infidelitats, gelosia, discusions constants, baralles de parella, desacords en l´educació dels fills, tot això pot solucionar-se amb l´ajuda adequada, l´asessorament de parelles o teràpia de parella.

Llegir articles de vida en parella al nostre Blog.