Català | Castellano

Tel: 934 387 742

Psicologia Escolar i Teràpia Infantil

La psicologia escolar es dedica a detectar i corregir trastorns de l´aprenentatge i/o del processament de la informació. De vegades ho fa el psicòleg o bé col.labora amb d'altres especialistes com psicopedagogos i logopedes.NIÑOS JUGANDO

Els nens, de vegades, necessiten una Reeducació Escolar perquè presenten un quadre de dislèxia, manca d´atenció, de concentració, hiperactivitat. En col.laboració amb els pares, els mestres i el propi nen elaborem un programa personalitzat per a cada cas particular.
 
Quan professors i/o pares detecten en el nen dificultats als estudis es fa necessària una Evaluació Psicològica exhaustiva, passant una sèrie de tests, amb la finalitat de saber concreta i específicament quin és el problema i com resoldre´l. Per això disposem d´una àmplia bateria de Tests coneguts com el famòs WISC IV, i tot el necessari per fer un correcte psicodiagnòstic infantil per desenvolupar el tractament posterior.
 
NIÑOS FELICES
La teràpia infantil està dirigida a ajudar als nens a superar trastorns com la depressió infantil, pors, terrors nocturns, enuresi, TDH (trastorn de déficit d´atenció amb hiperactivitat) i qualsevol dificultat emocional o problema de comportament de la infància.
 
 
Els pares amb nens en edats tempranes comenten com és de difícil educar als seus fills. Són freqüents a la consulta les demandes d´ajuda per als problemes de comportament que manifesten a casa, a l´escola, amb els propis pares, els germans o els companys de clase.
De vegades els nens pateixen "bulling", assetjament escolar, de part dels seus propis companys de clase. Els professors estàn avui en día molt pendents d'aquest tema als col.legis. Al Centro Atenea sabem com tractar el trauma que suposa pel nen que ho pateix. Es per això que  el podem ajudar a superar-ho i a que aprengui i desenvolupi estratègies perquè no li torni a passar.
 
Nosaltres t´ajudarem a trobar solucions, per les dificultats que tinguis amb els teus fills, amb un disseny i entrenament en noves pautes de conducta i estratègies per cada situació en concret. Pots llegir més sobre psicología de nens aquí.
 
Llegir articles de psicologia infantil al  Blog de Centro Atenea.